Top Social

asc hukuk, büyük kulüp, murat aksu, abdülkadir aksu, ak parti, IHH, Ukid, Ahmet Kemal Öncü, Recep Tayyip Erdoğan, Süleymancılar, Arif Ahmet Denizolgun, masonluk, nurettin akman, şevket tandoğan, turan kıratlı, mehmet denizolgun, IHH, UKID, Dernek, vakıf, gerçek yüzü

Avukat Zeki Çalışkan'ın ne kadar ahlaksız, utanmaz ve suçlu biri olduğu herkesin gözleri önünde. | Mehmet Fahri Sertkaya

akademi dergisi, akp'nin gerçek yüzü, alihan kuriş, bop projesi, cia, mehmet fahri sertkaya, murat aksu, nurettin akman, recep tayyip erdoğan, süleymancılar cemaati, turan kıratlı, zeki çalışkan,

Kripto derken beni kastediyor galiba ama hala isim veremiyor. Böyle yazınca, hakaret ettiğimi ya da üslubumu bozduğumu falan zan ediyor olabilirsiniz ama anlayın, farkına varın iyice, aldanıyorsunuz. Ben az bile yazıyorum. Mallar var ya hani dört ayaklı olup sahipleri tarafından mal denilenler, işte onlar bile bunlardan daha faziletliler.


Zeki Çalışkan’ın konu ile ilgili yazısı için buraya tıklayın


Zeki Çalışkan
Arif Ahmet Denizolgun bey ağabeyimizin vefatı ve sonrasında yaşananlara dair onlarca uzun yazı yazdım ve bir süre sonrasında da saatlerce anlatım yaptım. Zeki Çalışkan’ın kalemine doladığı hadiselerin yaşanmasının sebebi bu Zeki Çalışkan’ın kendisi ve kirli çete, vurguncu, mason, CIA’cı, mafya, kara paracı, yalancı, BOP’çu, pisliğe bağlamış çevresi? Bunu mu bilmiyor da soruyor? O gün bu CIA ve kirli çevresi, Zeki Çalışkan, Nurettin Akman, Turan Kıratlı gibi pislik herifleri kullanarak, merhum ağabeyimizin cenazesine sahip çıkmak ve bu yolla cematimizin idaresini ele geçirmek istiyordu. Bu pis ve haince oyunların tam merkezindeki Zeki Çalışkan yazıyor işte bu linkte gördüklerinizi, siz söyleyin şimdi bu, insan türünden sayılabilir mi? Ben bunları anlatırken senelerdir Zeki’nin ismini de sık geçirdim yazılı ve sesli olarak, hala neler yazıyor.
ANAP meselesine dair hususi video paylaştım. Çok sarsıcı tesir oluşturdu ilk anlarda bile ama 38 binde kilitledi gerçek sahibi CIA olan Youtube… ''Bizim bir partimiz yok, partiler üstüyüz'' dedim. Menderes meselelerini anlattım. Siyasete en başından beri nasıl baktığımızı anlattım. Son zamanlarda Akşener meselesini, İyi partiyi, nasıl dengeler kurulduğunu, AKPKK’nin son halini, içimizdeki İsrail’i, meselemizin aslında AKPKK olmayıp içimizdeki israil olduğunu, kimlerin asılacağını bile anlattım. Hala neler anlatıyor, ne yazıyor bu?

O yazıların, o videoların da hepsini biliyor. Bunların bir kısmını da kendisi ve kirli çevresi sağdan soldan kaldırtmak için uğraşıyor. Hem de nasıl sinsice ve adice yöntemlerle… Zaten hadiselerin içinde, etrafını ve neler yaşandığını en iyi kendisi biliyor, hala milleti kandırmak telaşında. Farzedelim ki Reis dediği Tayyip gerçekten hasta idi de katılamadı cenaze merasimine, ya ben on senedir on bin tane yayın ile AKPKK’nin ve Reisinin gerçek yüzünü, ihanetleri, vurgunları, yalanları, peşkeşleri, masonluk bağlantısını, CIA ve İsrail bağlantısını, kripto Yahudi ve Ermeni AKPKK’lileri ispatlarla anlatmıyor muyum? BOP ne oldu BOP? Niye reisi Rusya’nın kuyruğu oldu? Hani o atarlar, o nutuklar nerede? Milyonla can niye katledildi? Şam’da namaz ne oldu? Milyonlarca kişi mazlum olup milyonlarca kişi maktul olurken kimlerin cebi doluyordu? 


Murat Aksu
Zeki Çalışkan’ın ortağı Mason Murat Aksu’nun uyuşturucu baronu babası Abdülkadir Aksu’nun işlerine de yaradı mı BOP? Reisinin petrol kaçakçılığının somut ispatları hala nette mevcut, onlar ne oldu? 15 Temmuz yalanlarını ilk anlarından itibaren meydana serdim, onlar ne oldu? Hani 2 senedir cemaatimizin başındaki Alihan Kuriş bey ağabeyimizi ''dünkü çocuk'' görüyorlardı, neler neler denediler, kripto Yahudi KOÇ ailesinin kapısına it oğlu itler oldular, her ihanete ortak oldular, ne oldu? Hani şu son zamanda sözde operasyonlarını tiye aldık geçtik, ne oldu? Nerede Ömer Turanlar? Nerede Fatih Tezcanlar? Nerede Takvim’de o sözde haberi yazan ve yayan Allahsızlar? Nerede BOP’çunun yeğeni Allahsız pislik herif Cengiz Er? Nerede diğerleri?

Nerede 2016'da merkezimizi geçtim, daha oraya gelmeden Akademi Dergisi karşısında bile şamar oğlanı olup mafya babalarına koşan Zeki Çalışkan’ın koştuğu o mafya babası, organize suç örgütü lideri adi pislik? Söz çoktan bitmiş de son çare olarak insanlıktan çıkmış bu sefil varlık Zeki Çalışkan kızsın da üstüme gelsin diye ''Sen insan değilsin, piçin tekisin'' dedim de ne oldu? Kim ezilir bu restin, bu tavrın altında? Avukat değil mi niye hukuka gidemedi? Mafya değil mi, niye üstüme gelemedi? Şimdi paylaşımını en çok da bana hitap ederek yazmalı, adımı bile niye anamıyor? Benden istifade ile, paylaşımlarımı paylaştığı için profili göze batanları bile muhatap alırken, 2 senedir neden karşımda bu Zeki Çalışkan yok? Bunu da geçelim Türkiye’nin bir hukuk sistemi yok mu, neden bunca ispatlı suça müdahale yok, bu çeteye ters kelepçe takan yok da bunlar bu kadar çirkinleşiyorlar?

Sıkıldık böyle ödlekçe orta oyunlarından, kimin ne hüneri varsa görelim. Zeki’nin çük kadar şeref ve haysiyeti, onur ve namusu varsa karşıma çıksın.

Mehmet Fahri Sertkaya | Akademi Dergisi

BU YAYINIMIZI SOSYAL AĞLARDA PAYLAŞMAYIN, çünkü CIA SANSÜRLEYECEK ve kimse görmeyecek.

Bizi, gerçek sahibi CIA olan Facebook başta olmak üzere, Amerikan sosyal ağlarının ve video kanallarının hiçbirinde sağlıklı/sansürsüz/özgür bir şekilde takip edemezsiniz. Senelerdir sansürleniyoruz ve bunu yüzlerce somut teknik delil ile, ayrıca binlerce kişinin şahitliği ile ispat edebiliyoruz. Buradaki yayınlarımızı/videolarımızı da Amerikan sosyal ağları üzerinden yaymayı başaramazsınız.

BİZİ TELEGRAM GRUBUMUZDAN TAKİP ETMELİSİNİZ

 
Paylaşımlarımızı anında görüp takip etmenin tek sağlıklı yolu Telegram grubumuza üye olmanızdır. WhatsApp’ın da gerçek sahibi CIA’dır ve Telegram, WhatsApp’ın alternatifi olan bir yazılımdır, bize has ve tarafımızdan üretilen bir yazılım değildir. Dünyada, onlarca devlette yüz milyonlarca kişi tarafından güvenle kullanılır. Güncel paylaşımlarımızdan anında haberdar olmak için www.telegram.org adresinden, kullandığınız cihaza uygun olan bir uygulamasını kurup, şuradaki Telegram kanalımıza takipçi olabilirsiniz: http://www.t.me/AkademiDergisi
ilk yorumu sen yap
Yorum Gönder