Top Social

asc hukuk, büyük kulüp, murat aksu, abdülkadir aksu, ak parti, IHH, Ukid, Ahmet Kemal Öncü, Recep Tayyip Erdoğan, Süleymancılar, Arif Ahmet Denizolgun, masonluk, nurettin akman, şevket tandoğan, turan kıratlı, mehmet denizolgun, IHH, UKID, Dernek, vakıf, gerçek yüzü

Süleymancılar cemaatinden kovulmadan önceki Zeki Çalışkan ile, şimdiki Zeki Çalışkan arasında uçurum kadar fark var. | Mehmet Fahri Sertkaya

akademi dergisi, mehmet fahri sertkaya, avukat zeki çalışkan, asc hukuk, arif ahmet denizolgun, recep tayyip erdoğan, akp'nin gerçek yüzü, bop projesi, ahmet kemal öncü


Zeki Çalışkan sitesini güncellemiş ve fotosunu koymuş. Aylardır bakmıyordum, şimdi bir bakayım dedim de gördüm.

Zeki Çalışkan
Bu da Zeki Çalışkan… Bu değişim Zilli Görüşçülerin gömlek değiştirip AKPKK organize suç, terör ve ihanet örgütünü kurmasında görülenden bile daha ileri derecede… Ya da dereke mi desek?

Mezardan kalkmış gibisin be Zeki… Yanlış anlama, hakaret kastım yok, sadece değerlendirme yapıyorum. Orta yaşlardaki fotolarında da kibrin hakimiyeti, enaniyet, küstahça gülüşler, lüzumsuzun biri olduğun kesinlikle anlaşılıyor ama şu son halin çok başka… İnan ki bütün psikoloji bölümlerinde ders olarak okutulmalısın. Milyonla masumun kanına girerek vurgun yapmak, şu davaya, şu devlete, şu millete ihanet etmek, belediyelerden vurmak, masonlarla iş tutmak, binbir türlü rezillik olunca böyle mi oluyor insan? Allah korusun herkesi. Aklı başında her insan şu haline bakıp ''Allah’ım ayağımızı kaydırma'' diye yalvarır. Sen nasıl ölürsün, nasıl hesap verirsin. Iiiyyy içim kalktı.

 

Şurada oturanlardan sağdaki de Zeki Çalışkan…Tayyip ile beraber yaptığı büyük vurgunlar ve ihanetler, yatlar, katlar, paracıklar nerede, çileli hizmet yolu nerede.. Ayak kayması denir.

Ama kendi düşen ağlamaz be Zeki… Canın cehenneme, banane.. Sen şimdi bile şeytanlık peşindesin. BOP’çuların peşindesin, Şu yola azılı düşmanlık peşindesin. Bu sene kurban işinden ne kadar vurdunuz? Uğraştığınıza değdi mi? Ahmet Kemal Öncü’ye payını verdin mi? Bak onu iyi besle, babasına bile acımaz, aranız açılırsa sana neler yapar neler. Onun da sıfatı kırkından sonra iyice bir değişmeye başladı. Lan teneşire konsanız, 10–15 senedir sizi görmemiş arkadaşlarınız, başkası zan ederek hayrına namazınızı kılar.

Bir de bu kadar ışık oyunları var, photoshop dokunuşlar var. Kim bilir en doğal halin nasıldır.

Mehmet Fahri Sertkaya | Akademi Dergisi

BU YAYINIMIZI SOSYAL AĞLARDA PAYLAŞMAYIN, çünkü CIA SANSÜRLEYECEK ve kimse görmeyecek.

Bizi, gerçek sahibi CIA olan Facebook başta olmak üzere, Amerikan sosyal ağlarının ve video kanallarının hiçbirinde sağlıklı/sansürsüz/özgür bir şekilde takip edemezsiniz. Senelerdir sansürleniyoruz ve bunu yüzlerce somut teknik delil ile, ayrıca binlerce kişinin şahitliği ile ispat edebiliyoruz. Buradaki yayınlarımızı/videolarımızı da Amerikan sosyal ağları üzerinden yaymayı başaramazsınız.

BİZİ TELEGRAM GRUBUMUZDAN TAKİP ETMELİSİNİZ

Paylaşımlarımızı anında görüp takip etmenin tek sağlıklı yolu Telegram grubumuza üye olmanızdır. WhatsApp’ın da gerçek sahibi CIA’dır ve Telegram, WhatsApp’ın alternatifi olan bir yazılımdır, bize has ve tarafımızdan üretilen bir yazılım değildir. Dünyada, onlarca devlette yüz milyonlarca kişi tarafından güvenle kullanılır. Güncel paylaşımlarımızdan anında haberdar olmak için www.telegram.org adresinden, kullandığınız cihaza uygun olan bir uygulamasını kurup, şuradaki Telegram kanalımıza takipçi olabilirsiniz: http://www.t.me/AkademiDergisi
1 yorum on " Süleymancılar cemaatinden kovulmadan önceki Zeki Çalışkan ile, şimdiki Zeki Çalışkan arasında uçurum kadar fark var. | Mehmet Fahri Sertkaya "
  1. Bu yolda nice kelleler gider dönüpde soran bile olmaz Allah yoldan ayırmasın

    YanıtlaSil