Top Social

asc hukuk, büyük kulüp, murat aksu, abdülkadir aksu, ak parti, IHH, Ukid, Ahmet Kemal Öncü, Recep Tayyip Erdoğan, Süleymancılar, Arif Ahmet Denizolgun, masonluk, nurettin akman, şevket tandoğan, turan kıratlı, mehmet denizolgun, IHH, UKID, Dernek, vakıf, gerçek yüzü

Fatih Süleyman Denizolgun’u oyanatan AKPKK’lilerden biri olan Avukat Zeki Çalışkan’a zor soru… | Mehmet Fahri Sertkaya

akademi dergisi, mehmet fahri sertkaya, fatih süleyman denizolgun, akp'nin gerçek yüzü, zeki çalışkan, 15 temmuz, bylock, darbe tiyatrosu, cia, masonlar,pkk, khk, süleymancılar cemaati,

Zeki, bu lüzumsuz, ceza evlerindeki on binlerce masum ve mazlum müslümanı mı kastediyor? 5 günlük erken AKPKK’nin 15 Temmuz kanlı ve hain darbe mizanseninin içinde kalan, 15 kere müebbet hapis cezası alan eri mi kastediyor?

GBT’si tertemiz olup suç nedir bilmeyen ve haklarında suç bile uydurulamayan, bir seneden fazla süre hiç duruşma görmeden tutuklu kalan hamile bile olsalar, loğusa bile olsalar, el kadar bebekli bile olsalar Allahsızca bir muamale ile, gâvurun yapmayacağı bir muamele ile ceza evlerine doldurulan masum Türk ve Müslüman hanımları mı kastediyor? 
Bunlardan, cinayete teşebbüs gibi muameleler sonucu bebeklerini düşüren hatta bu şekilde kendileri de can veren onlarcasını mı kastediyor? İşkence ile ölen o masum öğretmeni mi? Kendi devlet gücü aleyhlerine hukuksuzca çevrilip keyfi cezalar kesilecek diye devletinden kaçan, iş bile bulamaz hale getirilip başka ülkelere kaçmak isterken boğulan adamları, kadınları, çocukları, bebekleri mi kastediyor? Ceza evlerinde intihar görüntüsü ile öldürülen savcıları mı kastediyor?

Tayyip’in; ''Bunlar şimdi beraat edecekler ama inanıyorum ki milletim bunları sokaklarda gezdirmeyecek, aralarında tutmayacak'' deyip katliama tabi tutulmasını istediği kitleyi mi kastediyor? Bylock gibi uydurma bir sözde delil ile içeride tutulmak istendikleri halde Mor beyin manevrası ile tahliye edilen 12 bin masum ve mazlumu mu kastediyor? Bunlar hangi mazlumların umudu hem de son umuduymuş? Ben tam anlayamadım?

Terörist diye KHK ile ihraç edip ama yargılamayıp yetmezmiş gibi sonra işe de iade ettikleri 11 bin PKK’li sözde öğretmeni kastetmiyordur bence…

Ah şimdi geldi aklıma… PKK seviciliği kesin olup tahliyesine hukuken yol olmadığı halde, askerimize ve polisimize katil dediği halde ve hamile ya da 6 aylıktan küçük bebeği de olmadığı halde serbest bırakılan Ayşe öğretmen var ya, ona mazlum diyebilir mi? Onu mu kastediyor, ''Hak yerini buldu. İşte Ayşe Öğretmen mazlum olmadı. Hukuka uygun olmasa bile tahliye ettik'' mi demek istiyor? Bir sorsana şu gönüllü AKPKK/CIA/Masonluk piyonuna, sen tanıyorsun onu yakından, milletle dalga mı geçiyor, insan aklı ile alay mı ediyor?

Bak kızma, gerçekten ciddi soruyoruz, ne yapmak istiyor bu tuhaf mahluk, biz çözemiyoruz? Biz işin içinden çıkamıyoruz. Buna yalancılık mı, palavracılık mı, şerefsizlik mi, namussuzluk mu, menfaat için dinini bile satmak mı, milletin acısına kasten basmak mı, vicdansızlık mı, esfel-i safilin derekesi mi, ne denecek bilemiyoruz. Hukuk dışı da bir şey söylemek istemeyince kilitleniyoruz. Haydi, sen bir sor, havada tiner kokusu mu var, alemi toptan ahmak mı zan ediyor ya da yukarıdaki tabirlerden birine mi dahil edilmeli ya ihtimal veremediğimiz başka bir şey mi var öğrenelim. İsterse karşı karşıya da gelip bir program yapalım, bunları konuşalım.

Mehmet Fahri Sertkaya | Akademi Dergisi

BU YAYINIMIZI SOSYAL AĞLARDA PAYLAŞMAYIN, çünkü CIA SANSÜRLEYECEK ve kimse görmeyecek.

Bizi, gerçek sahibi CIA olan Facebook başta olmak üzere, Amerikan sosyal ağlarının ve video kanallarının hiçbirinde sağlıklı/sansürsüz/özgür bir şekilde takip edemezsiniz. Senelerdir sansürleniyoruz ve bunu yüzlerce somut teknik delil ile, ayrıca binlerce kişinin şahitliği ile ispat edebiliyoruz. Buradaki yayınlarımızı/videolarımızı da Amerikan sosyal ağları üzerinden yaymayı başaramazsınız.

BİZİ TELEGRAM GRUBUMUZDAN TAKİP ETMELİSİNİZ

Paylaşımlarımızı anında görüp takip etmenin tek sağlıklı yolu Telegram grubumuza üye olmanızdır. WhatsApp’ın da gerçek sahibi CIA’dır ve Telegram, WhatsApp’ın alternatifi olan bir yazılımdır, bize has ve tarafımızdan üretilen bir yazılım değildir. Dünyada, onlarca devlette yüz milyonlarca kişi tarafından güvenle kullanılır. Güncel paylaşımlarımızdan anında haberdar olmak için www.telegram.org adresinden, kullandığınız cihaza uygun olan bir uygulamasını kurup, şuradaki Telegram kanalımıza takipçi olabilirsiniz: http://www.t.me/AkademiDergisi
ilk yorumu sen yap
Yorum Gönder