Top Social

asc hukuk, büyük kulüp, murat aksu, abdülkadir aksu, ak parti, IHH, Ukid, Ahmet Kemal Öncü, Recep Tayyip Erdoğan, Süleymancılar, Arif Ahmet Denizolgun, masonluk, nurettin akman, şevket tandoğan, turan kıratlı, mehmet denizolgun, IHH, UKID, Dernek, vakıf, gerçek yüzü

Avukat Zeki Çalışkan’ın Mehmet Fahri Sertkaya ve Akademi Dergisi karşısındaki çaresizliği | Mehmet Fahri Sertkaya



Hala takmışsın deli raporu, şizofren, sahte, gizli, FETÖ diye yalan olduğunu bilerek üfürüyorsun. TC. kimlik numaram: 24028105158 

Avukatsın, ister kendin bak ister adı ''mafya''ya da çıkmış Mason ortağın Murat Aksu ile ortak olduğun ASC hukuk’tan birileri baksınlar. Üstümde deli raporu yok. Şizofren raporu da yok.






Sabetayist gizli Yahudi ve Masonların piyonu Adnan Oktar bu iftirayı çok attı ve Masonik bağlantılarına rağmen bana bu raporu aldıramadı ve şimdi içeride… Bir bak sicilime, sen FETÖ’cülük yaparken bile ben FETÖ’yü ifşa ediyordum ve senin hizmet ettiğin AKPKK sayesinde FETÖ üste çıkıp bana ceza aldırıyordu. Bak, hemen sicilimde o cezayı görürsün.
Hem ''şizofren, zavallı, dertli'' v.s. diyorsun hem de birkaç cümle sonra ''kesinlikle profesyonel bir ekip işi'' diyorsun. Bunu yaparken de sanki sadece grafikleri ve kullandığı teknoloji profesyonel işi imiş gibi bir hava katmak istiyor, muhteviyatına, ispatlarına, gücüne dair tek cümle kurmak istemiyorsun. Havada yine tiner kokusu mu hakim be Zeki?

Bahsettiğin 2016'daki sahte yasaklama da senin ve çetenin işiydi ve o gün sadece genel bir yasaklama çıkmıştı da parantez açtırmıştınız, parantez ile Akademi Dergisi ismini ve URL’lerinden sadece üç beşini hileleriniz, ihanetleriniz ile eklemiştiniz. Şimdi bu günlerde dolaşan aynı nitelikteki sahte yazı da senin ve çetenin işi… Yine parantez açılmış, yine teşkilatın yarısında var, yarısında yok. Yine ismime bir yasaklama yokken ve beni merkezim dava bile etmiyorken böyle saçma sapan bir yazı ile uğraşılıyor. Yine 2016'da olduğu gibi bu yolun düşmanlarının devasa planlarını bozmuşum. Şamar oğlanı yapmışım, canlarını çok yakmışım ve yine o zamanki gibi karşımda son çare sen kalmışsın. Bak Fatih Süleyman Denizolgun üzerine sistem kurmak isteyenlere ''Bel kemiğinizi kırarım'' demişim, kırmışım ona da canın nasıl yanmış… Öyle yazacağına, madem ben dediğin kişiyim, at o Denizolgun’u işfa eden videolarımı, takipçilerin hemen dinleyip anlasınlar benim ne kadar ''lüzumsuz'' olduğumu? Nedir endişen?

Yüzlerce yayınımız hazır.. Ne sen, ne Ali Erbaş, ne Diyanet, ne Kızılay, ne o belediyeler, ne Aile bakanlığı… Ne bu şahıs ve kurumları oynatan Masonlar ve içimizdeki İsrail rahat yüzü görecek. Hiçbiriniz kurtulamayacaksınız. CIA sosyal ağları ile size markalarını kirletmek ve dünyaca konuşulan bir skandalda adları geçmek pahasına bile olsa yardım etse ve bizi sansürlese de sizler hiçsiniz. Hepinize ters kelepçe takacak bu devletimiz ve o kurumları gerçek Türk ve Müslümanlar yönetecek.

VPN kullandığımı nereden biliyorsun? Son günlerde 256 bit şifrelemeli çok profesyonel bir sistem kurdum. Sızabilseler bile ağıma, bir de şifre kırmaları lazım. Telefon görüşmeme kasten sızıp arada korku filmi sesleri dinletenler de senin çetenden mi? Gmail hesabımızı kıranlar? Soundcloud’a sanki hesabın sahibi olan bizler tarafından gönderilmiş gibi sahte mailler gönderenler? Her yerde, her hamlende profesyonel kalitede istihbarat örgütü gücü kullanıyorsun. Daha doğrusu o güce sahip olan Türk/İslam düşmanlarına bilerek ve isteyerek yardım ve yataklık yapıyorsun. O yağlı urganlar moralini çok bozduysa bil ki bu devlet, reisinle birlikte seni ve çeteni de sallandıracak.

Akademi Dergisi son günlerde sergilediğiniz yeni teknik hileleriniz ve içimizdeki hainleri kullanarak yaptırdıklarınız karşısında hiç ama hiç darbe almadı. Aksine hep reklam oldu ve daha çok duyuldu. Şimdi sen bile çaresizce reklamımızı yapmışsın. Keşke o sahte yazıya bir de Telegram gurubu linkini verseydiniz. Ne büyük iyilik etmiş olurdunuz. Seni şeytanlara sordum ''Abi o bizlik değil. Alemimizde isminin anılmasından bile rahatsızız. Lütfen onunla alakalı meselelerde bizi anmayın'' dediler.

Mehmet Fahri Sertkaya | Akademi Dergisi

BU YAYINIMIZI SOSYAL AĞLARDA PAYLAŞMAYIN, çünkü CIA SANSÜRLEYECEK ve kimse görmeyecek.

Bizi, gerçek sahibi CIA olan Facebook başta olmak üzere, Amerikan sosyal ağlarının ve video kanallarının hiçbirinde sağlıklı/sansürsüz/özgür bir şekilde takip edemezsiniz. Senelerdir sansürleniyoruz ve bunu yüzlerce somut teknik delil ile, ayrıca binlerce kişinin şahitliği ile ispat edebiliyoruz. Buradaki yayınlarımızı/videolarımızı da Amerikan sosyal ağları üzerinden yaymayı başaramazsınız.

BİZİ TELEGRAM GRUBUMUZDAN TAKİP ETMELİSİNİZ

Paylaşımlarımızı anında görüp takip etmenin tek sağlıklı yolu Telegram grubumuza üye olmanızdır. WhatsApp’ın da gerçek sahibi CIA’dır ve Telegram, WhatsApp’ın alternatifi olan bir yazılımdır, bize has ve tarafımızdan üretilen bir yazılım değildir. Dünyada, onlarca devlette yüz milyonlarca kişi tarafından güvenle kullanılır. Güncel paylaşımlarımızdan anında haberdar olmak için www.telegram.org adresinden, kullandığınız cihaza uygun olan bir uygulamasını kurup, şuradaki Telegram kanalımıza takipçi olabilirsiniz: http://www.t.me/AkademiDergisi
ilk yorumu sen yap
Yorum Gönder