Top Social

asc hukuk, büyük kulüp, murat aksu, abdülkadir aksu, ak parti, IHH, Ukid, Ahmet Kemal Öncü, Recep Tayyip Erdoğan, Süleymancılar, Arif Ahmet Denizolgun, masonluk, nurettin akman, şevket tandoğan, turan kıratlı, mehmet denizolgun, IHH, UKID, Dernek, vakıf, gerçek yüzü

Akademi Dergisi hakkındaki sahte yasaklama maillerini Zeki Çalışkan ve çetesi mi gönderiyor? | Mehmet Fahri Sertkaya

akademi dergisi, mehmet fahri sertkaya, zeki çalışkan, ömer çiğil, salih torun, cübbeli ahmet hoca, gerçek yüzü, şevket tandoğan, nurettin akman, turan kıratlı, akp'nin gerçek yüzü,

Zeki! Uzun zaman önce pis işlerin nedeni ile, Tayyip ile ortak her türlü suç işlemen nedeni ile cemaatimizden kovulmuş birisin. Bu açıdan bakınca sanki bu sorumun muhatabı değilsin gibi ama son günlerde her şeyi sana soruyorum ya, ondan mı ya da başka sebebi mi var bilemedim, bunu da sana sorasım var.

 
Şevket Tandoğan
Şimdi, ben yaklaşık on senedir ismen yasaklanmadım. Her müesseseye hala girebiliyorum. Dava dava dediler o da 2016'daki sözde Akademi’yi yasaklayan yazı gibi yalan çıktı. Cübbeli, avukatlar Salih Torun ve Ömer Çiğil ve sonrasında restleştiğim onlarca kişi hep dut yemiş bülbül misali olup sustular, susuyorlar.

Şimdilerde yine, o zamanlar olduğu gibi seni bir daha kuşatıp çembere almışken bir benzeri yazı daha mail sisteminde dolaşıyor ama bunda da ismen yasaklama yok, şahsım yasaklanmamış, önceden Akademi’nin ya da şahsımın yasaklandığımı iddia edebilmek bile yok ve eklenen URL’ler yazının aslında sonradan parantez açılarak eklenmiş gibi duruyor. 2016'da da aynı böyle olmuştu.
 
 
Turan Kıratlı
Şu anda parantez açılıp eklenen o URL’lerin yarısı da çalışmayan, aktif olmayan URL’ler… Onların arasında ''SuleymancilarCemaati.com'' dahil onlarca sitem/blogum yok. Telegram grubum da yok. ''Süleymancılar cemaati'' isimli Youtube kanalım da yok. Bu şartlarda kafamı meşgul ediyor da sen dalga dümen işlerin üstadısın diye sana mı sormak istedim bilmem. Ben ismen yasaklı değilim ve bunca aktif sayfam, sitem, grubum yasaklı değilse, buralardan beni takibe devam edenler merkeze itaatsiz mi olur ya da bizim merkezimiz on senedir bu kadar akıl almaz seviye ile mi kararlar alıyor?
 
 
Nurettin Akman
Bu bir açıksa, zeka geriliğinden kaynaklanan bir sorunsa bu açığın kapatılması ve herkesin buralardan da men edilmesi için senin, çetenin bir yardımı olabilir mi? Nurettin Akman, Şevket Tandoğan, Turan Kıratlı gibi çetenin üyesi kişiler de senin gibi eskiden cemaatimizin üst idari kadrosunda değiller miydi? Hala içimizde adamlarınız yok mu? Siz bu işlerde mahir değil misiniz ve bu kaosun da son bulması için bize yardımcı olup daha doğru düzgün, net, işe yarar, anlaşılır yazılar gönderilmesine sebep olabilir misiniz?

Mehmet Fahri Sertkaya | Akademi Dergisi

BU YAYINIMIZI SOSYAL AĞLARDA PAYLAŞMAYIN, çünkü CIA SANSÜRLEYECEK ve kimse görmeyecek.

Bizi, gerçek sahibi CIA olan Facebook başta olmak üzere, Amerikan sosyal ağlarının ve video kanallarının hiçbirinde sağlıklı/sansürsüz/özgür bir şekilde takip edemezsiniz. Senelerdir sansürleniyoruz ve bunu yüzlerce somut teknik delil ile, ayrıca binlerce kişinin şahitliği ile ispat edebiliyoruz. Buradaki yayınlarımızı/videolarımızı da Amerikan sosyal ağları üzerinden yaymayı başaramazsınız.

BİZİ TELEGRAM GRUBUMUZDAN TAKİP ETMELİSİNİZ

Paylaşımlarımızı anında görüp takip etmenin tek sağlıklı yolu Telegram grubumuza üye olmanızdır. WhatsApp’ın da gerçek sahibi CIA’dır ve Telegram, WhatsApp’ın alternatifi olan bir yazılımdır, bize has ve tarafımızdan üretilen bir yazılım değildir. Dünyada, onlarca devlette yüz milyonlarca kişi tarafından güvenle kullanılır. Güncel paylaşımlarımızdan anında haberdar olmak için www.telegram.org adresinden, kullandığınız cihaza uygun olan bir uygulamasını kurup, şuradaki Telegram kanalımıza takipçi olabilirsiniz: http://www.t.me/AkademiDergisi
ilk yorumu sen yap
Yorum Gönder